Den här fantastiskt goda brownien kommer alla att älska! En riktigt god och chokladig kaka! Ladda ned som pdf här. Ingredienser• 200 g choklad (jag tog mörk) • 5 msk kokosolja • 2,5 dl kokosmjölk •200 g glutenfritt havremjöl • 1 tsk bakpulver • 4 tsk kakao • 2 dl kokossocker • 1 tsk vaniljpulver • en nypa havssalt Gör så härSätt på ugnen på 175 grader.
Häll i kokosoljan i en kastrull och smält den. Häll sedan i chokladen och låt den smälta på låg värme. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i den smälta chokladen och kokosmjölken. Blanda ihop. Är smeten för torr kan du ha i mer kokosmjölk. Smörj en ugnsform med olja. Jag bröade den med lite kokosmjöl. Häll smeten i formen. Ställ in i mitten av ugnen och grädda i ca 20 minuter. Låt sedan svalna och skär i bitar.
0 Comments
Leave a Reply. |
Fyll i din emailadress och få mina nyhetsbrev och lite härliga recpet!Kategorier
All
Arkiv
June 2019
|