Det här är en riktig hösträtt. Vad kan vara mer höst än pumpa & grönkål? Den här är supergod tycker jag! Jag har alltid varit lite skeptisk till pumpa, men den här rätten satte stopp för det tvivlet! Ladda ned receptet som pdf här!
Så här gör duSätt ugnen på 200 grader och smörj en ugnsform.
Blanda vitlök, persilja, olivolja & salt i en skål. Häll i pumpan och rör om. Häll i pumpan i ugnsformen och ställ in i ugnen. Låt stå tills den blir mjuk. (Testa med en gaffel, det tar ca 30-40 minuter) Under tiden gör du nötparmesanen. Häll i alla ingredienser i en liten mixer och mixa tills det blir en degliknande konsistens. När pumpan är mjuk häll i den hackade grönkålen och rör om försiktigt. Häll till slut på nötparmesanen och låt allt stå kvar i ugnen i 5-8 minuter tills grönkålen är mjuk och nötparmesanen är lätt rostat. Servera till en sallad och lite småplock
0 Comments
Leave a Reply. |
Fyll i din emailadress och få mina nyhetsbrev och lite härliga recpet!Kategorier
All
Arkiv
June 2019
|