Smält smöret.Häll i vattnet och låt vätskan bli ca 45 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll vätskan i bunken med de torra ingredienserna och vispa ihop till en jämn smet. Låt stå och dra i 10 minuter. Värm våffeljärnet och pensla järnet med olja eller smör. Grädda våfflorna tills de är gyllenbruna och krispiga. Servera med Jordgubbsröra och Citronkräm. Jordgubbssås
Mosa jordgubbarna tillsammans med agavesirapen med en gaffel i en skål. Mosa till en jämn röra.
En fantastiskt enkelt och nyttigt alternativ till jordgubbssylt!
0 Comments
Häll bort vattnet från de blötlagda cashewnötterna.
Häll i alla ingredienser i en liten handmixer. Mixa tills det blir en slät smet. Smaka av och känn om du behöver mer agavesirap eller mer vatten för tunnare konsistens. Avnjut på våfflor, frökex eller fruktsallad. När du förvarar krämen i kylen kommer den att bli något fastare i konsistensen. Använd ekologisk citron, eftersom skalet annars kan innehålla mycket miljögifter.
Lägg alla ingredienser i en blender. Om du har en svag blender lägg i lite i taget med vatten. Kör tills du fått en slät och fin smoothie. Om du vill ha en tjock smoothie ta mindre vatten, en tunnare ta lite mer.
|
Fyll i din emailadress och få mina nyhetsbrev och lite härliga recpet!Kategorier
All
Arkiv
June 2019
|