Dessa mangobollar bjöd jag på, på den senaste workshoppen. (En grundkurs i Mediyoga) Kanske är det dem godaste rawfoodbollarna jag bjudit på, för dem gick åt i ett nafs! Ladda ned som pdf här. Ingredienser ca 20 st3 dl cashewnötter 2,5 dl ordentligt packad torkad osötad mango 10 urkärnade dadlar 1 dl kokosflingor ½ tsk vaniljpulver Rivet skal från 1 lime/citron Garnering: kokosflingor Gör så härLägg mangon och dadlarna i blöt i ca 15 minuter. Häll bort vattnet.
Mixa cashewnötterna till ett mjöl i en matberedare. Häll i kokos, mango, dadlar, vaniljpulver och limeskalet. Kör i matberedaren tills det blivit en ganska fast men inte torr mix. Är den för blöt/kladdig, häll i lite mer kokos. Rulla till bollar och rulla i kokos.
0 Comments
Leave a Reply. |
Fyll i din emailadress och få mina nyhetsbrev och lite härliga recpet!Kategorier
All
Arkiv
June 2019
|